Kluczowe parametry techniczne
Konstrukcja wzmacniaczy antenowych oraz materiały użyte do ich produkcji gwarantują szeroki zakres temperatury roboczej, wynoszący nawet od -30℃ do +55℃. Z kolei bezpieczna wilgotność waha się w przedziale od 20% do 80%. W praktyce oznacza to, że urządzenia tego typu mogą być bezpiecznie wykorzystywane właściwie w każdych warunkach. Szerokopasmowe wzmacniacze antenowe dostępne w naszej ofercie wyróżniają się niezwykle niskim zapotrzebowaniem na energię. Kolejną zaletą jest niski współczynnik szumów. Precyzyjnie wykonane gniazdo gwarantuje nie tylko doskonałą jakość połączenia, ale również komfortowy i bezproblemowy montaż. W tej sekcji są dostępne szerokopasmowe wzmacniacze antenowe zapewniające wzmocnienia na poziomie do 15, 24, 30, a nawet 32 dB. Wszystkie modele pracują w następujących pasmach: BIII, IV i V, dzięki czemu charakteryzują się uniwersalnym wykorzystaniem.
Wzmacniacze antenowe dostępne w ofercie Volta
W asortymencie naszego sklepu oferujemy szerokopasmowe wzmacniacze antenowe, których impedancja wejściowa jest równa 300 Om, z kolei impedancja wyjściowa wynosi 75 Om. Do prawidłowego działania wzmacniacze antenowe wymagają prądu stałego o napięciu 12 V. W tej kategorii przygotowaliśmy wyłącznie sprawdzone urządzenia, które w znaczący sposób poprawiają siłę sygnału. W codziennym użytkowaniu działanie wzmacniacza pozytywnie wpływa zarówno na jakość dźwięku, jak i obrazu. W naszym sklepie możesz znaleźć m.in. wzmacniacz antenowy przelotowy LNA-169, którego wzmocnienie K6-K12 od 15 do 17 dB jest narastające, K21-K54 od 22 do 25 dB jest również narastające, z kolei K54-K69 od 25 do 17 dB jest opadające. Wszystkie antenowe wzmacniacze sygnałów dostępne w asortymencie sklepu Volta mają certyfikat CE. Czytelne oznaczenia wejścia i wyjścia sprawiają, że ryzyko nieprawidłowego podłączenia jest praktycznie zerowe. W razie jakichkolwiek pytań związanych ze wzmacniaczami antenowymi czy wzmacniaczami satelitarnymi dostępnymi w naszym sklepie zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub e-mailowego.
Czytaj mniej...